سیم جوش S2 آما و کابرد های آن

استفاده از سیم جوش ها کمک می کند تا شما بهترین جوشکاری را از نظر مقاومت و استحکام ارائه کنید.
از آنجایی که در فرآیند جوشکاری لازم است از انواع سیم جوش من جمله سیم جوش S2 آما استفاده شود، ابتدا باید از ویژگی ها و کارایی هر کدام از آن ها آگاهی پیدا کنید تا دقیقا الکترودی را متناسب با نیاز کاری خود تهیه کنید. مسلما سیم جوش ها از نظر قدرت استحکامی، قابلیت مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی و… با هم تفاوت دارند. در نتیجه شما نمی توانید در جوشکاری هایی که بیشتر استحکام کار برای شما اهمیت دارد، از سیم جوش های نرم استفاده کنید. با توجه به آنچه گفته شده است، در این مقاله به معرفی سیم جوش S2  خواهیم پرداخت.

ویژگی ها و کاربردهای سیم جوش S2 آما:

  • 1- این نوع سیم جوش، از انواع سیم جوش های زیر پودری است. لازم است توضیحی در مورد سیم جوش زیر پودری ارائه کنیم. گاهی اوقات در جوشکاری، سیم جوش ها را از زیر یک پودر رد می کنند به این معنا که این سیم جوش آما در ابتدای نقطه اتصال، داخل پودر قرار گرفته و سپس قوسی که به کمک سیم جوش در محل جوشکاری ایجاد می شود، در زیر این پودر قرار خواهد گرفت. این سیم جوش نیز به همین صورت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
  • 2- از نظر اندازه و وزن، سیم جوش S2 آما متنوع است. شما قبل از این که خرید خود را نهایی نمایید باید ابتدا نیاز خود را تعیین کنید چرا که هر سایزی از این سیم جوش برای هر نوع هدف جوشکاری مناسب نیست.
  • 3- شما می توانید از سیم جوش S2 آما برای جوشکاری از فولادهایی من جمله فولادهای کم آلیاژ شامل کربن، منگنز و… استفاده کنید.
  • 4- در صورتی که از  سیم جوش آما همراه با پودرهایی من جمله  SF-871، SF-870 ، SF-770 و…  استفاده شود، قدرت مقاومتی بالایی داشته و برای کشتی سازی، سازه های فلزی، جوشکاری در لوله های فلزی با مقاومت بالا و… گزینه مناسبی است.
  • 5- از آنجایی که در جوشکاری وجود حتی یک منفذ می تواند منجر به کوتاه شدن ماندگاری جوش شده و حتی خرابی هایی را به دنبال داشته باشد، لذا از سیم جوش ها  همانند سیم جوش S2 آما باید در مرحله نازک کاری جوشکاری استفاده شود. با این الکترودها می توان تمامی تخلخل هایی که در محل جوش وجود دارد را رفع نموده و با این کار، هم از نظر زیبایی و هم از نظر مقاومتی، جوشکاری ایده آلی را ارائه نمود.

کاربردهای سیم جوش S2 آما

سیم جوش S2 یک سیم جوش زیر پودری است که مطابق با استاندارد های ISO 14171، EN 756،AWS.A5.17 و DIN 8557 در سایز های متنوعی تولید و عرضه می گردد. این سیم جوش برای جوشکاری فولاد های کم آلیاژ و کربن – منگنز بسیار مناسب می باشد.
همچنین در صنایع ساخت لوله های عظیم فولادی با مقاومت و استحکام بالا، صنعت کشتی سازی و سازه های فلزی از سیم جوش S2 بهره می گیرند.
سیم جوش s2 یکی از سیم جوش های با کیفیت و پرفروش است که دارای استحکام و مقاومت سختی است و در عملیات جوشکاری که یک سیم جوش سخت و مستحکم نیاز است به کار برده می شود. گفتیم که سیم جوش s2 یک سیم جوش زیر پودری می باشد. به این معنا که این سیم جوش در ابتدای نقطه اتصال خود، درون پودر قرار گرفته است. چنانچه به هنگام استفاده از سیم جوش s2 از پودر هایی نظیر SF-870 یا SF871 استفاده شود برای جوشکاری صنایع کشتی سازی و سازه های فلزی و لوله ها ایده آل و مناسب خواهد بود.
به این خاطر که در جوشکاری وجود حتی کوچکترین منفذی می تواند به کوتاه شدن طول عمر و ماندگاری جوش منجر شده و ممکن است خسارات و خرابی هایی را در پی داشته باشد، لذا از سیم جوش ها همچون سیم جوش S2 در مرحله نازک کاری فرایند جوشکاری استفاده می شود.
تنوع وزن و اندازه در انواع سیم جوش s2 لزوم این که قبل از انتخاب و خرید، اطلاعاتی را در مورد این سیم جوش کسب نمایید، می طلبد.

وجود برخی از معایب و مزایای جوشکاری با سیم های جوش همچون سیم جوش s2 باعث شده است که استفاده از این روش، برای بعضی از اتصالات جوشکاری بسیار مناسب باشد و برای برخی دیگر خیر.

ویژگی های سیم جوش استاندارد

نفوذ عمیق یکی از ویژگی های بارز سیم جوش ها می باشد. این ویژگی موجب شده است که از این نوع جوشکاری به منظور ساخت و اتصال ورقه های فلزی و سازه های نازک استفاده شود.
همچنین آن دسته از عملیات جوشکاری که با بهره گیری از سیم جوش انجام می شوند، جزو جوشکاری های سریع محسوب می شوند. دلیل چنین سرعت بالایی در این نوع جوشکاری، نرخ رسوب گذاری بالاتر سیم جوش می باشد. این خصوصیت موجب شده است انجام عملیات جوشکاری با سیم جوش، طرفداران بسیاری را در بازار صنعت پیدا کند.
نکته دیگر اینکه به دلیل حضور دی اکسید کننده ها در انواع سیم جوش، عیوب و کاستی های ناشی از جوشکاری مانند تخلخل کاهش می یابد در ضمن وجود این دی اکسید کننده ها سبب می گردد پیش از شروع جوشکاری نیاز کمتری به تمیز کاری سطح جوش داشته باشیم. به منظور بهبود کارکرد سیم جوش و افزایش طول عمر و بازدهی آن، عموما لایه ای از مس را به عنوان روکش بر روی آن قرار می دهند. مراقبت و نگهداری از این پوشش مسی از اهمیت فراوانی برخوردار است. چرا که در صورت وجود هر گونه غیر یکنواختی و نا همراستایی، ممکن است سایش و خوردگی در پوشش ایجاد گردد.

 

برای خرید این محصول می توانید از اینجا اقدام نمایید

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *