در آموزش جوشکاری چه چیز هایی یاد می گیریم؟

آموزش جوشکاری جزء آن قبیل آموزش هایی می باشد که شاید افرادی کمی را به سمت خود جذب کند. در آموزش جوشکاری سعی می شود در ابتدا به افراد مسایل ایمنی و حفاظتی را آموزش دهند. در این حرفه افراد با گرما و نور های شدید روبرو هستند و باید یاد بگیرند که همیشه و همه حال ابتدا ایمنی را رعایت کنند و سپس اقدام به جوشکاری نمایند.
اگر علاقمند به آموزش این شغل هستید در ابتدا باید باید تعریف درستی از جوشکاری را بدانید و بفهمید که جایگاه آن در صنعت  کجاست؟  جوشکاری راهکاری است که با استفاده از آن می توان دو قطعه را  از طریق گرما به هم متصل کرد. در ذهن اکثر مردم شاید این عمل  فقط مربوط به فلزات باشد، اما باید گفت هرگاه دو قطعه از مواد بوسیله حرارت و گرما ذوب شده و بهم متصل می شوند در واقع جوشکاری اتفاق افتاده است.

مواد آموزشی:

در یادگیری این حرفه به شما آموزش داده می شود تا با به کارگیری گاز اکسیژن در کنار سایر گازها قطعات را بهم متصل کنید. پس زمانی که شروع به آموزش این حرفه می کنید اطلاعاتی راجع به گازها و مواد در اختیار شما قرار می گیرد. به عنوان یک جوشکار باید بدانید برای هر قطعه ایی چه نوع جوشی لازم است.
در آموزش جوشکاری با مواد مختلفی رو به رو می شوید که باید بهم جوش داده شوند. پس در ابتدا باید انواع جوشکاری و روش های آن را بدانید. روش های متعددی برای این کار  وجود دارد، چون مواد گوناگونی در اطراف ما می باشند. یکی از پرکاربردترین روش های جوشکاری، جوشکاری با گاز اکسیژن است. در این روش  گاز اکسیژن در کنار سایر گاز های دیگر قرار می گیرد و فرایند جوش و اتصال  را انجام می دهند. به طور مثال گاز اکسیژن می تواند در کنار گاز استیلن قرار بگیرد. در این روش، فرد می تواند قطعات را تا دمای بسیار زیاد گرم و ذوب کند و در نتیجه اتصال خوب و دقیقی را ایجاد کند.  این  شیوه به دلیل قیمت ارزان و همچنین دقیق بودن کار، کاربرد زیادی  دارد.
نوع دیگر جوشکاری، جوشکاری مقاومتی می باشد. این شیوه  جزء رایج ترین انواع آن است. در این روش الکترود ها با استفاده از جریان و فشار گرم می شوند و باعث اتصال قطعات می شوند.

آموزش جوشکاری و توصیه های آن

اگر به تازگی شروع به انجام این کار  کرده اید حتما به پوشش خود دقت کنید. لازم به یادآوری نیست در این حرفه با گرما، حرارت و اشعه  سروکار دارید.
در هنگام کار بدن شما بخصوص دستان و صورت شما همواره در معرض خطر است. پس در استفاده از عینک، ماسک، لباس ها آستین بلند کتان و دستکش  تنبلی و بی احتیاطی نکنید.همواره قبل از شروع به سطح کار خود دقت کنید.سطح کار شما باید تمیز باشد تا این امکان برای شما فراهم شود که به درستی کار را آغاز و به اتمام برسانید.
به عنوان یک جوشکار باید از سالم بودن ابزار خود آگاه باشید. همیشه قبل از شروع کار ابزار کار را چک کنید تا تا از سالم بودن آنها اطمینان حاصل نمایید.
جوشکاری مانند سایر حرفه های دیگر دارا ی متد و تکنیک هایی است که با  بکار بستن آنها می توان کار بی عیب و نقصی را ارائه کرد. سعی کنید تکنیک ها ی جوشکاری به درستی آموزش ببینید، آنها را تمرین کنید و به موقع بکار ببندید. یادتان باشد تا زمانی که کارآموز هستید ممکن است اشتباهات شما را کسانی دیگر پاسخگو باشند اما زمانی که خود به عنوان یک جوشکار وارد عمل می شوید تمام عواقب کار متوجه شما خواهد بود. پس در حین آموزش تا جایی که می توانید سوال کنید، امتحان کنید تا تجربه کسب کنید.
برای آموزش جوشکاری می توانید به مراکز فنی و حرفه ایی مراجعه کنید. در مراکز فنی و حرفه ایی پس از گذراندن دوره های آموزشی می توانید مدرک خود را نیز بگیرید. البته آموزشگاه هایی نیز در این زمینه فعالیت می کنند که پس از گذراندن دوره شما را به مرکز فنی و حرفه ایی معرفی می کنند و می توانید جهت کسب مدرک در امتحانات شرکت کنید.

 

 

برای خرید انواع الکترود ها و سیم جوش ها از سایت ایلیا صنعت اینجا کلیک نمایید!

 

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *